Saturday 23 March 2013

Lancome Hypnose Doll Eyes Mascara review



İlk olarak elimizde Hypnose Doll Eyes var,
Biz bu rimeli tabi ki Lancome oluşuna ve süpersonik paketine kanıp aldık. Ayrıca set halinde satılıyordu ve tabi ki bir kaç indirimler falan vardı :D

Firstly , we have Hypnose Doll Eyes.
Of course we bought it because it is Lancome and its supersonic packaging.Also it was sold as a set and there were couple of discounts :D




Kendisi oyuncak bebeklerinki gibi dolgun ve uzun kirpikler vaadediyor. Koni şeklinde bir fırçası var,kılları silikon değil, naylon.

It claims to give you volume and length like china dolls have.It has a conic nylon brush,not a silicon one.




Öncelikle biz fırçayı gerçekten beğendik. Gözün iç kısmındaki göz pınarına yakın kirpiklere bile rahatlıkla ulaşabiliyor,tasarımı gerçekten güzel.
Ayrıca rimelin kıvamını da çok beğendik.Kuru değil ve kolaylıkla sürülüyor .
Ama şöyle bir sıkıntı var ki, biz aslında tek tek ayıran ve uzunluk veren rimelleri seviyoruz. Bunun amacı daha çok işte dolgunluk vereyim,uzatayım,kıvırayım şeklinde.
Bu konuda da başarılı olduğunu söyleyebilirim.özellikle de uzunluk konusunda ama ikinci kat sürdüğünüzde kirpiklerinizde örümcek bacakları gibi çirkin bir görüntü oluşabiliyor. :D
Bende duruşu bu şekilde:


First of all we really liked the brush.It has a great design and it can reach inner corners of your eyes easily.
Also we really liked the Formula.It’s not dry and it is easy to use.
But there’s a problem.We actually like seperating mascaras.This aims to give you volume , length and curves.
I can say it does that especially about length but if you apply second coat,it gives you some “tarantula lashes”.



(rimelsiz/without  the mascara)


(rimel ile/with the mascara)


Fiyatına değer mi diyorsanız şöyle söyleyebiliriz ki eğer doğal, günlük ve kaliteli bir maskara istiyorsanız buna güvenebilirsiniz ama beklentilerinizi çok yüksek tutmayın,mucizeler yaratmıyor maalesef.

If you ask “is it worth to hype?” ,we can say if you are looking for natural looking mascara for daily use; you can trust this bad boy.But dont expect too much it doesnt creates miracles.


Biz boynerden set halinde 75 liraya aldık ve buradaki Boyner’de Anadolu ve Osmangazı öğrencilerine %15 indirim uyguluyorlar (heeeeeey :D) ondan da yararlandık tabi eheh.



No comments:

Post a Comment